banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

BARBAROS CADDESİ YENİLENEN YÜZÜYLE HAZIR

Yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında tüm alanlarda çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını geliştirmek ve güçlendirmek için de yol yenileme uygulamalarını kesintisiz sürdürüyor.

11 ilçenin tamamında yol bakım, onarım ve asfalt uygulamalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Başkonuş Caddesi’nin ardından Barbaros Caddesi ve bağlantı yollarında da asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı.

Bahçeci Hoca Bulvarı ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı arasında bağlantıyı sağlayan Barbaros Caddesi’nin asfaltı 8 Milyon TL’lik yatırımla baştan uca yenilendi. Asfaltı, kasisi, yol çizgi ve yaya geçitleriyle baştan uca yenilenen cadde, vatandaşların hizmetine sunuldu.

MUHTAR ÖZEN’DEN BAŞKAN GÖRGEL’E HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür eden Haydarbey Mahalle Muhtarı Ökkeş Özen, “Mahallemizde bulunan Barbaros Caddesi ve bağlantı yollarının asfaltı Büyükşehir Belediyemiz tarafından yenilendi. Gerçekten çok güzel bir çalışma oldu.

Caddemizin ulaşımı son derece iyileşti. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel olmak üzere emeği geçen herkese mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol