Elektrikçiler ve Bobinajcılar Odası Başkanlığını senelerdir yürüten İsmet Düzkale’nin aday olmayacağını açıklamasından sonra özgüveni ile sahaya çıkan, arkadaşları ile saha çalışmasını sürdüren, esnaf ziyaretlerini devam ettiren Başkan adayı Ali Akkurt, kendisini bu seçimin kesin galibi görüyor.
40 GÜN ÖNCE YOLA ÇIKMIŞTIM!
722 üyesi bulunan Elektrikçiler ve Bobinajcılar Odası adayı olan Ali Akkurt, “Saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Meslektaşlarımızı ziyaret edip gönüllerde dokunuyoruz. Bu ziyaretlerimize basın camiasını da ekledik. Çünkü basınsız bir yere varılması mümkün değil. Kaldı ki mevcut oda başkanımız ağabeyimiz, meslek büyüğümüz İsmet Düzkale yanında bu odaya senelerdir hizmet eden eski bakanlarını da ziyaret etmeyi unutmadık” dedi.
ELEKTRİKÇİ ESNAFI YALNIZ DEĞİLDİR!
Kimlik Gazetesi’ni ziyarette 40 gün önce ekibi ile yola çıktığını belirtene ve gazete imtiyaz sahibi Mehmet Fiskeci’ye aday olduğunu açıklayan Başkan adayı Akkurt, seçildiğinde esnafın ve meslektaşlarının sorunlarının üstesinden geleceğini kaydetti, “Meslektaşlarımız yalanız olmayacaklar!” ifadesini kullandı.