Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

DİZİBÜYÜK’TEN YENİ MESLEK ODASI PROJESİ;  “BİLGİSAYAR TEKNOLOJİSİ VE İLETİŞİMCİLER ODASI”

Öncelikle esnaflar ve sanatkarlar odası başkanı Ahmet kuybu ile görüşen Dizibüyük, yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti. “Esnaf ve sanatkârlar ile bunların yanlarında çalışanların meslekî ve teknik ihtiyaçlarını karşılamak, meslekî faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişmelerini ve meslekî eğitimlerini sağlamak, meslek mensuplarının birbirleriyle ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hâkim kılmak, meslek disiplini ve ahlâkını korumak ve bu maksatla böyle bir meslek odası kurulmasına karar verdik. Şu anda bilişim ve iletişim çağında oldugunu bu anlamda bir den fazla proje ve programa yönelmek istediklerini bilgisayar ve iletişim sektöründeki esnaflarımızın elektrikçiler ve bobinajcılar odasına kayıt olduklarını, kendi odasının bulunmadığı için bir çok projeden mahrum kalan bilgisayarcılar ve telefoncular kendine ait bir oda kurulması yönün de destekliyoruz!” dedi.

BİRÇOK TELEFONCU ESNAFIMIZ ATTARLAR ODASINA KAYITLI

Bu ciddi ve önemli meseleyi de dile getiren Dizibüyük, yönetim kurulunu da bilişim ve iletişimcilerden oluşturacağını da kaydetti.

Dizibüyük, Esnaf Birlik Başkanı Ahmet Kuybu’ya ayrıca kendilerine ait olarak kurulacak odanın bir çok faydası olacağının altını çizdi; “Eğer hedeflendiği gibi esnaf odasının kurulumu gerçekleşirse. Kahramanmaraş a bilişim kent gibi bir yapıyı getireceklerini, bilişimcileri ve iletişimcileri bir arada buluşturacak ve seminerlerin firma tanıtımlarının daha rahat bir şekilde yapılacağını, milli eğitimle ve üniversitelerimiz le koordineli çalışacak bu sektörlerde alttan personel yetiştirmeyi planlayacağız.” İfadelerine yer verdi.

Dizibüyük son olarak, kuruluş için start verdiklerini,  bir an evvel 500 imza toplayıp açılışını da yapılacağını dile getirdi, “Bu anladam tüm bilişim ve iletişimci esnaflarımızın bir an evvel bizimle irtibata geçmesini bekliyoruz. Şimdiden Kahramanmaraş’ımıza ve bu alandaki esnaflarımızı hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol