Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

TARAFTARLAR EMNİYETTE!
 Emniyet Müdürlüğünce yapılan yazılı basın açıklamasında şu görüşlere yer verildi;

“03/03/2013 tarihinde 12 Şubat Stadyumunda Faturavizyon Kahramanmaraşspor – İstanbul Güngörenspor takımları arasında oynanan futbol müsabakasına ait kamera kayıtlar incelendiğinde 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında suç teşkil eden fiilleri işlediği tespit edilen on (10) taraftar hakkında Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Suç duyurusunda bulunulan şahıslar hakkında 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunun 18/3 maddesi hükümlerine göre seyirden men koruma tedbiri uygulanarak kendilerine tebliğ edilmiştir.


Sporda şiddet ve kötü tezahüratın önlemesi ve taraftar gruplarını bilgilendirmek amacıyla; 13/03/2013 Çarşamba günü Spor Toto 2. Lig takımlarından Faturavizyon Kahramanmaraş Spor ve Spor Toto 3. Lig takımlarından Kahramanmaraş Belediye Spor taraftar gruplarından Asiler, Edeler ve Çılgınlar isimli taraftar grubu üyeleri İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne davet edilerek, ( 27 ) kişinin katılımıyla 20.00-21.30 saatleri arasında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantıda 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun hakkında slayt sunumu yapılarak, sporda şiddet, kötü tezahürat ve cezai müeyyideleri ile taraftar ve taraftar derneklerini ilgilendiren konular hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca statlarda ve çevresinde şiddet ve kötü tezahüratın önlenmesine yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur. Yapılan çalışmaların, ilimizde güvenli bir spor ortamı oluşturularak, sporda şiddetin önlenmesine yönelik olduğunun ve bu tür uygulamalara kararlılıkla devam edileceğinin bilinmesi hususu…”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol