banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

AMPUTE FUTBOL TAKIMINA MORAL ALPEDO’DAN GELDİ

Korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında tek devreli lig usulüne göre Ankara'da oynatılmasına karar verilen Ampute Futbol 2. Lig 2020-2021 Sezonu Lig müsabakalarında şampiyonluğu hedefleyen Kahramanmaraş Ampute Futbol Takımı gözünü kupaya dikti.

İlk maçını 6-0’lık farklı bir skorla kazanan Ampute Futbol takımı 2. maçında İstanbul Başakşehir karşısında 2-0 mağlup olurken, 3. Maçı Sakarya Ampute Spor Takını 1-0 yenerek puanını 6’ya yükseltmişti.

GALİBİYETİ KERVANCIOĞLU’NA HEDİYE EDECEKLER

Ankara’da 10 gün içinde 7 maça çıkacak olan Ampute Futbol Takımı karşılaşmaları, 2020-2021 Sezonu Lig Müsabakaları 20-30 Haziran tarihleri arasında oynanacak iken, Ankara’da, takımı alpedo@kervan yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu ağırladı, tatlı-dondurma ikramı yanında hediyeleri ile başarılar diledi ve sporculardan galibiyet istedi.

ALPEDO, YÖNETİCİ VE OYUNCULARA MORAL VERDİ

lezzet gurubu yönetim kurulu başkanı Sami kervancıoğlu’nun kendilerini kabul etmesi, ağırlamadı ve başarılar dilemesiyle moral bulduklarını söyleyen ampute spor takımı yönetici ve oyuncuları, alacakları galibiyeti Kervancıoğlu’na armağan edeceklerini söylediler.

Yönetici ve oyunculara moral verdiğini, moral ve motivasyonun galibiyet için önemli bir unsur olduğunu söyleyen Kervancıoğlu da yönetici ve oyuncuları tesislerinde ağırlanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, başarı dileklerinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol