banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MUHALİF PARTİLER ‘SARI BİNA’NIN YIKILMASINA KARŞI ÇIKTILAR

Trabzon Bulvarı üzerinde yer alan özel idare binasının önünde bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş ve diğer siyasi parti başkanları, ortak düzenledikleri basın toplantısında yıkım kararının iptal edilmesi için yetkilere çağrıda bulundular.

Toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı Ateş, “Muhalefet partisinin Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe başkanları olarak bir araya geldik. Bilindiği üzere büyükşehir belediyesinin bir projesi var. Bu proje kapsamında tam önünde bulunduğumuz özel idare binası, sosyal medyada namı değer dünyanın en saçma binası ki, niye bu isim takıldı bunu da anlamak mümkün değil. Bu binanın yapımında o dönemin inşaat mühendisleri odası, mimarlar odası ve ileri gelenler bu binanın yapımına karşı çıktılar. Ogün karşı çıkanların fikrini beyan ettikleri gibi bugün bu binayı yıkmak isteyenlere bunun yanlış olduğunu söylemek istiyoruz. Yapmak ne kadar yanış idi ise, yıkmak ondan 10 kez daha yanlış” dedi.

Ateş’in, konuşmasının ardından diğer siyasi parti başkanları tek tek söz alarak, binanın yıkım kararına karşı olduklarını söylediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol