banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU SARIYERDE KALDI GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ ÖZTUNÇ’TAN ESNAF ZİYARETLERİ

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş’ta bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Milletvekili Ali Öztunç, Pazartesi günü Onikişubat ilçesinde esnafları ziyaret etmişti.

Ziyaretlerini Çarşamba günü de devam eden Milletvekili Öztunç, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mehmet ÇARMAN ve il ve ilçe yönetimi kurulu üyeleri ile birlikte Dulkadiroğlu ilçesi Doğukent mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundular.

Esnafın ve vatandaşların kendisine gösterdiği yoğun ilgi ve alakasından memnun olduğunu belirten Öztunç, her fırsatta vatandaşlarla birlikte olmaya devam edeceğini söyledi.

Esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen,  Büyük bir hoşgörü ile karşılaşan Ali Öztunç “Bugün Dulkadiroğlu ilçemizdeydim. Doğukent mahallesinde esnafımızı ziyaret ettim. Kahramanmaraş’ta Bertizli hemşehrilerimin yoğun olarak yaşadığı Doğukent mahallesindeki ilgiye teşekkür ediyorum. Birileri gibi seçim dönemi değil her daim hemşehrilerim ile yan yana ve beraberiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol