banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ DORA: SİZİN İNSANLIĞINIZ ENKAZ ALTINDA KALDI!

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde MHP’den Kahramanmaraş milletvekili seçilen Zuhal Karakoç Dora, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, seçimden sonra Cumhur İttifakının Kahramanmaraş’tan aldığı oylara tepki gösteren bir grup kendini bilmezlere cevap verdi.

MHP’nin 54 yıllık tarihinde Kahramanmaraş’tan milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden Zuhal Karakoç Dora, paylaşımında, “Kahraman şehrin evlatları olarak 100 yıl önce dışarıdan hiçbir yardım almadan kendi şehrimizi Fransız işgal güçlerinden temizledik biz! Yetmedi Antep’e yardıma gittik, yetmedi Urfa’ya koştuk! Ne minnet bekledik ne takdir. Gücümüz ve onurumuz bizi KAHRAMAN yaptı ve tarihe geçtik.

Bu şehrin evlatlarının siyasi tercihi nedeniyle bugün çıkıp yardım yaptıkları için pişmanlığını ifade eden birtakım hoyrat kesime cevabımız şudur: “6 ŞUBAT’TA BİZİM CANLARIMIZ, 14 MAYIS’TA SİZİN İNSANLIĞINIZ ENKAZ ALTINDA KALDI!” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol