Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 MEHMET SABANCI DUR DURAK DEMİYOR!

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti milletvekili aday adayı Mehmet Sabancı, ziyaretlerebir yenisini daha ekledi, ilkin Serbest Muhasebe Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek, başarılar diledi.

Oda Başkanı Arif Şen, arkadaşı Mehmet Sabancı’nın aday adaylığını takdirle karşıladığını belirterek; . “Geriye dönük gayretlerini, siyasi anlamda başarılarını şahit olanlardan biriyim. O bakımdan aday adaylığının isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Hak ettiği değeri alacaktır. Zaten 30 Mart mahalli seçimlerinde performansı ile gücünü ortaya koydu. Başarılı bir dönem geçirdi, şimdi aday adayı hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aday adayı Mehmet Sabancı ise; ”Bugün müstesna bir k urumu ziyaret ettik. Odamızın çalışma performansından memnunum. Onların bu çalışma isteği, temposu diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olur. Başkanı ve ekibini kutluyorum. Muhasebeciler odası, aslında toplumumuzda, ana damarlarından bir tanesi. Bu damarlara sağlıklı işlerse, ekonomi de sağlıklı işler. Bir vebal taşıyorlar. Çok önemli bir yapıları var. haliyle şuna gelmek istiyorum, Kahramanmaraş’ta başarılı olmuş bu kurumları, başarılarını örnek alan kurumları ziyaret ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, bu anlayışın getirdiği yüksek çıtayı yakalayacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

 İKİNCİ DURAĞI; ELEKTERİK MÜHENDİSLERİ ODASI

Milletvekili aday adayı Mehmet Sabancı’nın ikinci durağı Elektrik Mühendisleri Odası oldu. Oda Başkanı Bahattin Uylukçu, çıktığı yolda başarılar diledi, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sabancı, bu seçimin bir kader seçimi olduğunu ifade ederek, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesi gerektiğini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol