banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

İYİ Parti Kahramanmaraş il Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ceren partisindeki görevinden istifa ettiğini, Gençleri “ŞAKŞAKÇI” grubu olarak gören bir başkanın görev yaptığı bir partide görev yapamayacağını ifade ederek,  “İyi Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu olarak böylesi bir insanın görevi son bulana kadar partimize sadece üye olarak destek verme ve akabinde toplu istifa ederek tepkimizi gösterme kararı aldık.” açıklamasını yaptı.

İSTİFA NEDENİ ŞAK-ŞAK’ÇILIK MI?

9 Eylül 2020 tarihinden itibaren yürütmüş olduğum İYİ Parti Kahramanmaraş il Gençlik Kolları Başkanlığından bugün itibari ile istifa ediyorum. Öncelikle beni bu göreve layık gören Gençlik Politikaları Başkanımız Sn. Berna Sukas, bende yeri asla değişmeyecek olan, Ağabeyim, Başkanım,  Gençlik Politikalarından Sorumlu il Başkan Yardımcımız Sn. İrfan Mert Yıkan ve İl Teşkilat Başkanımız Sn. Süleyman Tekerek, Dulkadiroğlu Kurucu İlçe Başkanımız Sn. Av. Neslihan Kocanergiz, Onikişubat İlçe Başkanımız Sn. Av. Doğan Murat Kılıç, Elbistan ilçe Başkanımız Sn. Av. Hüseyin Gül, Kurucu İl Başkanımız Sn. Op, Dr. Faruk atlı,  geçmiş dönem Milletvekili adayımız Sn. Mustafa Bastırmacı, Kadın Politikaları Başkanımız Sn. Av. Büşra Telli, genel merkez yöneticileri olan Genç Teşkilatlanma Başkanımız Sn. Onur Hondoroğlu, Onuncu bölge koordinatörü Sn. Alptuğ Özer ve İlçe Gençlik Kolları Yönetimlerine şükranlarımı sunarım.

ÇABUKEL DIŞINDA HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

İl Başkanı Sn. Av. Ahmet Çabukel ve birkaç il Başkan Yardımcısı dışında tüm yöneticilerimize ve Partililerimize vermiş oldukları destekler ve emekler için teşekkür ederim.

Göreve geldiğim günden bu yana oluşturmak istediğimiz Gençlik yapılanması, “Soran, Sorgulayan ve Çözüm üreten” Bir Gençlik olmasıydı. Bu hayalimizi yukarıda isimlerini saydığım büyüklerim sayesinde başardık. Ancak, yapmış olduğumuz bu başarılardan kendine prim çıkarmaya çalışan, söylemleri ile yaptıkları bir olmayan, bulunduğu her ortamda “biz gençliğe önem veriyoruz ve gençliğe her türlü desteği sağlıyoruz” diyen, ancak şimdiye kadar hiçbir desteğini göremediğimiz, “Şov” yapmak dışında başka bir etkinliğini hissedemediğimiz, TBMM Grup başkan vekilimiz ve İzmir milletvekilimiz  Sn. Müsavat Dervişoğlu’nun da şahit olduğu Genel Başkanımızın Hatay Programının bitiminde, Genel başkanımıza verdiğimiz desteği, “Son Şakşakçılığımızı yaptık. Bugünde Kurtardık” diyerek. Gençliği bir “Şakşakçı” Grubu olarak gören bir il başkanı vardı. Böylesi bir insanın, böylesi temiz umutlarla kurulan bir partide il başkanlığı yapmasına ve partililerimizi temsil etmesine daha fazla dayanamadık. Bu sebepten ötürü İyi Parti Kahramanmaraş il Gençlik Kolları Yönetim Kurulu olarak böylesi bir insanın görevi son bulana kadar partimize sadece üye olarak destek verme ve akabinde toplu istifa ederek tepkimizi gösterme kararı aldık.

Eminiz ki genel merkez yöneticilerimiz bu duruma kayıtsız kalmayıp gerekli adımları atacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol