banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜ’NDE BAŞKAN BİLAL’LERİN KAPIŞMASI

Geçtiğimiz aylarda bir vatandaşla telefon görüşmesinde karşılıklı küfürleşmesiyle (en yakın akrabası, üstelik de aynı soyadı taşıyor) gündem olan Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, şimdi de hakaret ve kavga olayı ile gündeme geldi. İddiaya göre, İyi Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bilal Kaplan, ilçede yardım paketi dağıtan Belediye Başkanı Bilal Eker’in vatandaşlara yönelik verdiği gıda yardımını sosyal medya üzerinden eleştirdi.

Bunun üzerine ikili arasında sosyal medya üzerinden tartışma başladı. Sosyal medyadaki tartışma sonrası ilçe Belediye Başkanı Bilal Eker, yanına aldığı 6 kişiyle birlikte Kaplan’ın işyerine giderek, hakaret ve tehditler savurduğu öne sürüldü. Yaşanan bu olay yargıya taşındı.

İYİ PARTİ: HUKUKİ İŞLEMLER BAŞLATILMIŞTIR

Olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, “Ekinözü İlçe Başkanımız Bilal Kaplan’a Ak Partili Ekinözü İlçe Belediye Başkanı ve 6 kişi tarafından iş yeri basılmak sureti ile tehdit, hakaret ve cebir eylemlerinde bulunulmuştur. Yapılan bu insanlık dışı saldırıyı kınıyoruz. Dik duruşundan ödün vermeyen İlçe Başkanımız Bilal Kaplan’ın her daim yanındayız. AK Partili Belediye Başkanı Sn. Bilal Eker ve İlçe Başkanımızın iş yerini mafya gibi basan 6 kişi hakkında gerekli hukuki işlerler yapılmış ve suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” açıklamasında bulundu.

AK PARTİ’DEN AÇIKLAMA: İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

 AK Parti Ekinözü İlçe Başkanlığı da konuya ilişkin bir açıklama yaparak, şu ifadelere yer verdi: “Ekinözü Belediye Başkanımız Bilal Eker hakkında İyi Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama gerçeği yansıtmamakla beraber Belediye Başkanımız Bilal Eker'in şahsi çabaları ile ilçemizde dağıtılmak üzere hayırsever bir iş insanımız tarafından gönderilmiş gıda yardım paketlerinin dağıtıldığı kişileri; Belediye Başkanımızı ve partimizi olumsuz yönde ve tahrik edici bir şekilde sosyal medya üzerinden eleştiren İyi Parti İlçe Başkanı Bilal Kaplan, konuyu saptırarak tahriklerine ve hakaretlerine devam ettiği için konu adlı mercilere taşınmıştır. Konunun en yakın şahitleri bizzat İyi Parti İlçe Başkanı Bilal Kaplan'ın yakın akrabalarıdır. Yapılan hizmetleri takdir etmek yerine her güzel hizmeti bu şekilde sabote ederek gerginlik siyaseti üretmeye çalışan ve bundan nemalanmaya çalışan İyi Parti İl Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaları kınıyoruz.”

Kaynak; Manşet Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol