Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

OPR.DR.GÖYMEN, SANKO HASTANESİNDE
 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları Opr. Dr. Engin Palaz, Opr. Dr. Ali Tahtacı, Opr. Dr. Sevgi Kandemir, Opr. Dr. Esra Özkaplan ve Opr. Dr. İbrahim Halil Özdurak’ın görev yaptığı Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği’nde, Opr. Dr. Abdullah Göymen de hasta kabul etmeye başladı. 

1979 yılında Gaziantep’te doğan Opr. Dr. Göymen İlk, orta ve lise (okul birincisi olarak) eğitimini Gaziantep’te tamamladı. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’ne girdi ve 2003 yılında derece ile mezun oldu. TUS derecesiyle İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’ne başladı. 2008 Ekim ayında uzmanlığını alan Opr. Dr. Göymen İstanbul Haydarpaşa GATA’da askerlik görevini tamamladı. 2009 -2012 yılları arasında Gaziantep 75. Yıl Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde mecburi hizmetini yaptı.
Opr. Dr. Göymen, Kasım 2012 itibariyle Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak göreve başladı. Klasik jinekoloji ve obstetrik eğitimin yanında fetal girişimsel yöntemler (perinatoloji CVS/Amniosentez), yardımcı üreme teknikleri, ürojinekoloji, jinekolojik onkoloji, endoskopik tanı ve cerrahi yöntemleri (laporoskopi/histereskopi) konusunda eğitim aldı. İngilizce bilen Opr. Dr. Abdullah Göymen, evlidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol