CANKİM A.Ş’de bölge satış danışmanı olarak çalışan ben Melek Ardıç, yangın söndürme cihazları içerisinde, prevento-jel markalı yangın söndürme cihazı satan tek firmayız.

Dikkat ediyorum, nedense insanlar, ne işyerlerinde, ne de evlerinde, canı geçtik de, mal emniyetini güvence altına alacak tedbirleri, önlemleri almaktan imtina ediyorlar. Günlük yaşamlarında, gerekli gereksiz harcamaları ile bütçelerini zorlarken, mal canın yongası derler, ancak her gün sigarasından vazgeçmeyen insanlar, dükkânlarında, işyerlerinde ve evlerinde, bir yangın söndürme cihazı bulundurmayı zül sayıyorlar.

Araçlarınıza dikkat ediyor, bakımını yaptırıyorsunuz da, lakin aracınızda bir yangın söndürme cihazı bulundurmak aklınıza gelmiyor.

Aynı şey evlerimiz, işyerlerimiz için de geçerli.

*

Günümüzde, teknoloji aldı başını gidiyor. İnsanlar teknolojiye mahkûm ve mecbur yaşarken, bazı firmalar yukarıda sözünü ettiğim yangın söndürmede etkin olan jel için, “Bizimkiler de 4-5 yıldır garantili” diyorlar ama aslında dediklerinin gerçeklerle alakası yok.

Bizim referansımız, büyükşehir itfaiye daire başkanlığı. Çünkü, bizim pazarlamaya çalıştığımız, insanların can ve mal güvenliğinin teminatı olan jelli yangın söndürme cihazları, 4 yıl garantili.

Biz insanlara garantiyi satıyoruz, ucuz ve sıradan olanı değil.

Sizler de malınızı, işyerinizi ve evinizi korumak, her türlü felaketler öncesi tedbir anlamında muhafaza etmek istiyorsanız, pazarlamaya çalıştığımız prevento-jel’i tavsiye ediyoruz.

Bu bir Melek Ardıç sözü, garantisi. Siz de taklitlerinden sakının, yeter!