Öne Çıkanlar 5 KİLO ESRAR YAKALANDI Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun SURİYELİ ÇOCUKLARA TİYATRO ŞENLİĞİ TAKIMDA KALICI OLMAK İSTİYORUM ÇAĞRAŞ

Bu haber kez okundu.

MARAŞ RÜZGÂRI MHP GENEL MERKEZİNDE

Yeni atanan MHP İl Başkanı Mansur Metehan, yönetim kurulu üyeleri ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora ile birlikte Genel Merkez’de gerçekleşen ziyarette, Kahramanmaraş’taki güncel gelişmeler ve teşkilat çalışmaları hakkında Genel Başkan Bahçeli’ye bilgi verildi.

MANSUR METEHAN’DAN DEVLET BAHÇELİ’YE SAYGI VE BAĞLILIK MESAJI

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mansur Metehan, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye duyduğu saygı ve bağlılığı dile getirerek şu ifadeleri kullandı: “Liderimiz, büyüğümüz, Türk Dünyasının Bilge Lideri, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi, Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte makamında ziyaret ederek emir ve talimatlarını aldık. Hemşehrilerimizin selamlarını, sevgilerini ve hürmetlerini ilettik.”

Ziyaretin son derece verimli geçtiğini belirten Metehan, Devlet Bahçeli’nin gösterdiği misafirperverlikten dolayı duyduğu memnuniyeti de şu sözlerle dile getirdi: “Sayın Genel Başkanımıza bizlere gösterdiği ilgi ve samimi ev sahipliği için teşkilatımız adına teşekkür ediyoruz. Rabbim gölgesini ülkemizin ve aziz milletimizin üzerinden eksik etmesin.”

ZUHAL KARAKOÇ DORA: “LİDERİMİZİN YOL GÖSTERİCİLİĞİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora ise, liderlerinin vizyonu doğrultusunda hareket ettiklerini ve Kahramanmaraş için durmadan çalıştıklarını ifade etti. Karakoç Dora, şunları söyledi: “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek hem ilimizin gündemi hem de teşkilat çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Genel Başkanımızın bilgi, birikim ve tecrübesi bizlere her zaman yol gösterici olmuştur. Kahramanmaraş halkı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”

MHP GENEL MERKEZİ’NDE KAHRAMANMARAŞ RÜZGÂRI

Gerçekleştirilen ziyaret, MHP Genel Merkezi’nde Kahramanmaraş teşkilatının güçlü duruşunu ve birliğini yansıtması açısından büyük anlam taşıyor. İl Başkanı Mansur Metehan liderliğinde yenilenen il teşkilatı, yerel ve genel düzeyde parti politikalarının uygulanması ve vatandaşla güçlü iletişim kurulması adına kararlı bir duruş sergiliyor.

Ziyarette aynı zamanda Kahramanmaraş’ın ihtiyaçları, beklentileri ve yatırımları hakkında da kapsamlı değerlendirmelerde bulunulduğu öğrenildi.

MHP KAHRAMANMARAŞ TEŞKİLATI GÜÇLENEREK YOLA DEVAM EDİYOR

MHP İl Başkanı Mansur Metehan ve ekibinin Genel Merkez düzeyinde gerçekleştirdiği bu ziyaret, teşkilatın kurumsal işleyişini pekiştirmenin yanı sıra Kahramanmaraş halkıyla bağları güçlendirme noktasında da önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol