Öne Çıkanlar YURT İNŞAATINI İNCELEDİ BUZ PİSTİNDE FIRTINA GİBİ ESTİLER Bandırmaspor 3 -0 Kahramanmaraşspor açılışı K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU

Bu haber kez okundu.

İŞ KADINI N. C. BALDUK KURTUL; “İZ BIRAKAN BABALAR” KİTABINA YAZDI

Nazar Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi hayırsever iş insanı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, 2. İş insanlarının babalarını anlattığı “İZ BIRAKAN BABALAR” başlıklı kitaba yazdı.

19 Temmuz 2022 yılında hayatını kaybeden ve sanayici, siyasetçi ve Tüm Kahramanmaraş halkını yasa boğan İş İnsanı Mehmet Balduk’un vefatı şehirde adeta “ŞOK” etkisi yaratmıştı.

Babasını çok seven ve Kahramanmaraş’a, insanına ve ailesine yaptıklarını kaleme alan Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, “Hayatımın en önemli çalışması” dediği ve birçok 2 ve 3. Kuşak iş insanlarının babalarını anlattığı “İZ BIRAKAN BABALAR” isimli kitaba 2022 yılında vefat eden babasını kaleme aldı. 

Sosyal Medya hesabından yazının yayına hazırlanmasında emeğe geçenlere teşekkür eden Balduk’un Sosyal medya paylaşımı aynen şöyle:

“Ne kadar gururlu olduğumu, ne onurlu bir görevle bu satırları yazdığımı Babam Mehmet Balduk’u tanıyan herkes bilir. Onu anlatırken bazı kelimeler, bazı övgüler kifayetsiz kalır. Nasıl bir baba, nasıl bir işadamı, nasıl bir patron, nasıl bir Stk lideri, nasıl bir dost olduğunu kendimizce anlatmaya çalıştık canım @Emre Balduk ile beraber.

HAYATIMIN EN ÖNEMLİ ÇALIŞMASI!

Bu eserin mimari sevgili Mustafa Kemal Çolak’a sonsuz teşekkürlerimle. Heyecandan toparlayamadığım yerlerde imdadıma yetişen canım @handansemacyln iyi ki varsın!

Cem Hakko Vitali Hakko Beyi, Semahat Arsel Vehbi Koç bey’İ, Tuncay Özilhan İzzet Özilhan beyi, İzzet Garih Üzeyir Garih Bey’i ,Zeynep Bodur ibrahim Bodur beyi ve daha birçok kıymetli babanın evlatlarının kaleminden anlatıldığı bu şahane eserde Bizden de Babam Mehmet Balduk’u okuyacaksınız. #izbırakanbabalar kitabını Mutlaka okuyun.

Babam’a olan sonsuz aşk’ımı anlatan kapakta kullanılan bu fotograf ise benim hazinem zaten. Bu hayatta olmasa bile efsaneleri nesillerce devam ediyor işte bazı insanların, hikayeleri ilham olmaya devam ediyor gençlere. Mehmet Balduk Sonsuzdur️”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol