Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

 VEYSİ KAYNAK, “İKİ CİHAN SAADETİ DİLİYORUM!”

 16 Eylül cuma günü akşamı,  kentin en modern düğün salonu olan SALTANAT SARAYI’ndaki nişan töreninin onur konuğu Başbakan Yardımcısı Av.Veysi Kaynak idi.

Aza ama seçkin davetlilerin katıldığı nişan töreninde, siyasetin ve iş dünyasının önemli olduğu kadar da renkli ismi Mehmet Akif Ercan, sosyolog kızı Rümeysa Ercan’ı nişanlamanın mutluluğunu yaşadı.

Mehmet Belverenli’nin yakışıklı oğlu, elektrik mühendisi Ferhat Belverenli ile evliliğe ilk adım atıldı, seçkin davetliler huzurunda genç çiftler dans ettiler, oyun oynarlarken, konuklar, bu sevginin, bu kutsal birlikteliğin bir ömür boyu sürmesi dilek ve temennisinde bulundular.

EVLİLİĞE ATILAN İLK ADIM!

Evlilik yolunda atılan ilk adımda, birbirine çok yakışan genç çiftlerin nişan yüzüklerini Başbakan Yardımcısı Av. Veysi Kaynak taktı. Rümeysa Ercan ile Ferhat Belverenli’nin mutlulukları gözlerinden okunurken, çiftlerin yüzüklerini takan Kaynak, iki cihan saadeti diledi ve nişanın ardından gerçekleşecek nikâh ve düğünle birlikte bu sevginin ömür boyu sürmesi temennisini ifade etti.

Başbakan Yardımcısı Kaynak; “Birbirinizi sevin, ailelerinizi de sevin, sadece sevmek yetmez, birbirinize ve çevrenize karşı da saygı gösterin. Ailenin temeli sevgi ve saygıya dayanır. Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin. Darısı nikaha törenine inşallah. Kısmet olursa nikahınızı da kıymak, düğününüze katılmak isterim” diye konuştu ve mutluluklara diledi.

Nişan törenine ayrıca, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, İl Başkan Yardımcıları, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven, Kaynak’ın yakın dostlarından Mehmet Beşen, Mustafa Buluntu, Belverenli ve Ercan ailelerinin yakın dostları ile basın mensupları katıldı.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol