Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

 TECRÜBE VE KALİTE MÜŞTERİ GETİRDİ

Bu bağlamda, gerek ayaküstü karın doyurma yeri denilen mekânlar, gerekse lokantalar insanların açlıklarını gideren yerler olarak bilinirken, kebap türü yiyecekler bunların başında geliyor.

Kebapçılık sektörü Kahramanmaraş’ta her geçen gün çığ gibi artarken, tecrübesini ve kalitesini ortaya koyan markalardan olan Cengiz Ocakbaşı, 7 aylık bir süre olmasına rağmen kebap severlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Kentin tanınmış bir lokantasındaki tecrübesini kendi işyerini açmaya kadar taşıyan Cengiz Usta, Adana, kuşbaşı, tavuk şiş, ciğer şiş, balık ızgara, ciğer kavurma, pide çeşitleri ve eli böğründe ile damak tadına düşkünlerin adresi olmaya başladı.

İŞYERİ VE EVLERE SERVİS YAPILIR!

Çamlık mahallesi, çevre yolu üzerindeki CENGİZ OCAKBAŞI, kilo ile et@tavuk siparişi alınırken, işyeri sahibi Cengiz usta, yaklaşan ramazanda, özellikle iftar ve sahurda da açık olacaklarını, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyledi.

Sipariş için; 0 537 877 26 38

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol