Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SU VE KANAL ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR!
 Günlük ortalama 40 müracaatın olduğu belirtilen açıklamada Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü çalışmalarını şu şekilde aktardı: “2013 yılı ocak ayı içerisinde, şehrimizin muhtelif cadde ve sokaklarında yürütülen faaliyetler sonucu; 3342 metre kanalizasyon, 898 metre yağmursuyu hattı döşemesi ve 529 metre kanalizasyon hattı yenilemesi olmak üzere toplam 4769 metre hat döşemesi yapılmıştır.


Hat yapımının yanı sıra yağmursuyu şebekesi üzerine 63 adet yağmursuyu ızgarası ve 71 adet muayene ve havalandırma bacası yapımı ile 162 adet muayene ve havalandırma bacası tamiri yapımı tamamlanmıştır.

 Kanalizasyon arızasına yönelik (Alo 185, Çözüm Masası, yazılı müracaat ve diğer) 1139 adet müracaat yapılmıştır. Müdürlüğümüzce müracaatların tamamı değerlendirilmiş ve bu kapsamda yürütülen çalışmalar sonucu;  kanal açma aracı ile 497 noktada ana hat bakımı yapılmış ve 368 adet taşınmazın bağlantı kanalında oluşan kanal arızası giderilmiştir. Kanal açma araçları ile giderilemeyen 146 adet kanal arızası ise ekiplerimizin yapmış olduğu kazı çalışmaları sonucu, hat yenileme yapmak sureti ile giderilmiştir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol