banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

PVC KAPI-PENCERE SİSTEMLERİNDE DEVRİM
 Bu anlamda, Kayseri Çevre Yolu üzerinde, Bölükeminiler Akaryakıt İstasyonu bitişiğinde, Arzpen PVC, Isıcam limited Şirketinin kurmuş olduğu CNC makinesinin tanıtımı, PVC  üreticilerine verilen bir kokteyl ile tanıtıldı.

Aynı zamanda da Kimse Yok mu Derneği Kahramanmaraş Başkanı olan, hayırsever işadamı ve BURÇ İNŞAAT firması sahibi Mustafa Timurbanga, makine ve sektör ile ilgili yaptığı açıklamada, montaj sektörüne büyük rahatlık getirecek ve üretim kapasitesini artıracak yerli  makinenin gelmesiyle istihdamdan kesinlikle vazgeçilmeyeceğini, çalışanları işten çıkartmak gibi bir niyetlerinin bulunmadığı gibi, zaten yetişmiş ve kalifiye elamana bulmakta zorluk çektiklerini söyledi, bu makinenin sektöre canlılık katacağını sözlerine ekleyerek, bütün meslektaşlarına hayırlı işlere temennisinde bulundu.

Kokteyl sırasında ülkenin ekonomik ve siyasi istikrarından da söz eden Mustafa Timurbanga,  huzur ve istikrara en çok ihtiyacımız bulunduğu şu dönemde, herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini hatırlatarak, sağduyulu olmak gerektiğini sözlerine ekledi.


CNC VE ARZPEN HAKKINDA BİLGİLER

Kokteyl sonrası atölye bölümüne geçildi. Burada okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından, firma sahibi Mustafa Timurbanga, makine hakkında meslektaşlarını bilgilendirirken, Arzpen’in 2013 yılında bölgemizin ve Kahramanmaraş’ın artan PVC ihtiyacını karşılamak adına kurulduğunu, CNC makineları eşliğinde üretim yaptıklarını dile getirerek, “Firmamız Fıratpen kapı-pencere sistemleri Kahramanmaraş ana bayiidir. Firmamız değerli müşterilerimize 17 kişilik alanında uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Arzpen montaj bayileri üzerinden toptan satış yapmaktadır.

Fıratpen pvc kapı pencere sistemleri, Türkiye’deki en büyük pvc üretim fabrikasıdır, yine Fıratpen Türkiye’de bir pencerenin cam ve vida haricinde bütün ürünlerini kendisi üretmektedir. Biz de işletmemizde, Fıratpen’in bütün ürünlerini CNC makineları eşliğinde müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Ürünlerimiz ses, ısı ve su yalıtımı açısından  piyasadaki en iyi performans gösteren 70’lik seri olarak tabir ettiğimiz ürünlerdir. İşletmemizde Avrupa standartlarında CE belgeli üretim yapılmaktadır” dedi.


EN KUSURSUZ ÜRÜN VE EN HIZLI ZAMAN DİLİMİNDE TESLİM

Timurubanga, Arzpen olarak müşterilerine en kaliteli ve en kusursuz ürünleri en hızla zaman diliminde teslim etmeyi kendilerine ilke edindiklerini söyledi ve; “Bu bağlamda piyasadaki kalifiye personel eksikliği göz önünde bulundurulduğu taktirde, işletmemiz müşterilerimizin daha hızlı ve kusursuz ürünlere en iyi şekilde sahip olmasına imkan tanımaktadır. 2-3 aylık zaman dilimi içerisinde kurulum çalışmaları devam eden ısıcam üretim tesisimizi faaliyete geçmiş olacaktır. Yine bir diğer çalışmamız, üretici bayilere pvc kapı-pencere aksesuarları satışıyla hizmet vereceğiz” diye konuştu, MİSYON konusunda da şunları söyledi; “Arzpen plastik pvc alüminyum sistemleri olarak tüm çalışanlarımızın temel hedefi, içinde bulunduğumuz sektörün kalitesini artırmak, hizmet verdiğimiz ve vereceğimiz h aklımızın güvenini kazanarak, en kaliteli ürünleri, en uygun fiyata talep edenlere sunmak ve inşaat sektöründe hiç unutulmayacak bir soluk, bir nefes, yeni bir yüz ve sistem kurucu olarak yer alıp,  pvc kapı-pencere söz konusu olduğunda, başta inşaat firmaları olmak üzere tüm Kahramanmaraş halkının güvenini kazanmak ve danışmanlığını yapmak en büyük hedefimizdir”


VİZYON KONUSUNDA NE DİYOR!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların genel kanaati hususunda, Kahramanmaraş’ta inşaat işçiliği ve buna bağlı olarak kalitenin artması halkımızın en büyük beklentisi olduğuna işaret eden Timurbanga, sözlerini şu cümlelerle tamamladı; “Aynı zamanda yapılacak olan işin kalitesi, yani kullanışlı ve uzun ömürlü olması da sektörü olan talebi artıracaktır. Bu bağlamda, vizyonumuz kısa vadede kaliteli ürün zamanında teslim ve seçenekli ödeme  planlarını devreye sokarak, inşaat sektörünün en güvenilen firması haline gelmektir. Uzun vadede vizyonumuz ise, bugün hem işçi, hem işveren olarak birlikte çalıştığımız işçi sayısını kat kat artırarak, Kahramanmaraş ekonomisinin canlanmasına işsizliğin bir sorun olmaktan çıkmasına, genç insanların ekmek kapısı olmaya kısaca, ilimiz katma değerine katkı sağlamak, uzun vadeli vizyonumuz olacaktır”




















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol