banner1595
Öne Çıkanlar ÇOCUKLAR 23 NİSANDA PİAZZADA! Kamil Dalkara DONDURMA KÜLAHINDAN KOLTUK! PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ BAYRAM KAHVALTISI GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI’NDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
 Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan tören kapsamında öğrencilerin öğretmenlerine okudukları öğretmenlik mesleğinin kıymeti ve önemini ifade eden oratoryoyu, bir zamanlar öğrenci oldukları Özel Sanko Okulları’nda meslektaş olarak birlikte çalışan öğretmenlerin birbirlerini kutlamaları izledi.

İzleyenlerin de katıldığı coşkulu bir atmosferde öğretmenler öğrencileriyle birlikte davul gösterisi yaptı.

Özel Sanko Okulları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tilfarlıgil,öğretmenlerin anne ve babalarımız gibi hayatımızda önemli bir yere sahi olduklarına vurgu yaparak, ‘’Attığımız her adımda onların izleri vardır. Öğretmen toplumun her zaman önünde yer alan insandır. Eserine kıymet biçilemeyen bir varlıktır” dedi.

Öğretmenliğin kutsal bir görev olduğunu belirten Tilfarlıgil, dünyanın çeşitliyerlerinde farklı tarihlerde kutlanan öğretmenler gününün Türkiye’de Atatürk’ün başöğretmenliği aldığı ve millimekteplerin açıldığı bir tarihte kutlanmasının anlamlı olduğunu kaydetti.

Törende ayrıca, ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen İngilizce en iyi öğretmenler günü sloganı sonuçlarına göre dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol