Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI’NDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU
 Özel Sanko Okulları’nın en genç öğretmeni Tuba Kök, törende yaptığı konuşmada, “Öğretmenlik mesleğinin kutsiyetini; sabrına, özveriye, coşkusuna, peşinden koşulan ideallere ve her şeyden üstün tutulan değerlere bağlıyorum” dedi.

Kök, “Bilginin gücüne, kalemin kuvvetine inanan, insanı insana, insanla anlatan bunu da insanca yapan emek veren tüm öğretmenlere, hamken pişenlere, çoktan yananlara selam olsun” diye konuştu.

Okulun en tecrübeli öğretmeni Aynur Özalp de, “Atatürk’ün yolunda tam bağımsız Türkiye’nin sahibi olun” çağrısını yaptı.

Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerinin hazırladıkları oyun ve dansları sahnelediği törende bir öğretmenin yaşam öyküsünden kesitler canlandırıldı. Kardelenlerin vurgulandığı bale gösterisi ile törende duygulu anlar yaşandı. Anasınıfı öğrencilerimizin oluşturduğu koroya tüm salon eşlik etti.

Lise öğrencilerimizin vals gösterisiyle seyirciler büyülendi, öğretmen orkestrası ve öğrenci korosu ile Onuncu Yıl Marşı büyük bir coşkuyla söylenerek tören sona erdi.

 








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol