Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MEHMET KANBUR`UN BABALAR GÜNÜ MESAJI

MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, Babalar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, ailenin temel direği olarak görülen babaların, aile değerlerinin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlendiklerini belirtti.

Başkan Kanbur, babaların, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direği olduğunu vurguladı.

Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babaların, evlatlarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiğini dile getiren Kanbur mesajında, "Babalarımız, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direğidir.

 Onların en önemli gayesi çocuklarını toplumda maddi ve manevi olarak en iyi şekilde yetiştirip, en iyi imkanlara kavuşmalarını sağlamaktır. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandırılan babaların, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumluluklarını büyük bir özveri ile yerine getiriyorlar.

Evladını sevgi ve şefkatinden esirgemeyen, ona yaşamlarının her anında ihtiyaç duyacağı yüce değerleri kazandıran babalar, yeri doldurulamayacak en değerli varlıklardır. Ailede babanın varlığı çocukların öz güven kazanmalarında önemli bir unsurdur.

Babalar, çocuk açısından himaye eden, kuşatan, güven veren bir unsurdur. Babalar Günü’nün, tüm bireylerin, aile içinde saygın bir yeri bulunan babaların, hatırlamaları onların gönüllerini almaları ve içindeki sevgi ve saygı bağlarının gelişmesine yardımcı olacağına inanıyorum. Bu vesileyle ben de bir baba olarak tüm babaların ve ayrıca da vatan uğuruna şehit olmuş şehit babalarında babalar gününü kutlarım, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol