banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

MARKETLERİN FİYAT OYUNU!

Marketlerde alış-veriş yapanlar, sizin cebinize göz diken uyanıklar var. İçerde, raflarda başka, fişte yazan fiyatlar başka olunca,  haberiniz olmadan sizi soyuyorlar.

Bu da büyük alışveriş mağazalarının para kazanma oyunlarından biri olsa gerek. Hilede sınır tanımaz hale gelen bazı satıcılar, özellikle alış-veriş merkezlerinde fiyatlara dikkat! Çünkü farkında olmadan içerde başka, dışarıda başka fiyatlarla karşılaşıyorsunuz.

Kasa ile raf arasında kimi ürünlerde kuruşluk, kimilerinde de 2 katına varan fiyat farkları görülebiliyor. Gıdadan giyime, mobilyadan elektronik eşyaya, et ürünlerinden süt ürünlerine, sebze-meyveden kırtasiye ürünlerine kadar aldığınız ürünlerde kazık yeme şansınız var!

O nedenle fiyatları, rakamları kontrol edin ve fişlerinizi inceleyin! Faturalar incelendiğinde aradaki fiyata farkını rahatlıkla görebileceksiniz!

TÜKETİCİNİN GÖZÜNDEN KAÇABİLİYOR

En çok marketlerle rastlanan bu hile, tüketicinin, yani sizi müşterilerin gözünden rahatlıkla kaçabiliyor. Kendini uyanık zanneden büyük alışveriş mağazaları, işyerleri, sizin cebinize göz diktiyse, hakkınızı arama şansınız var.

Çoğu dikkatsiz müşteri, kasa ile raftaki fiyat farkının peşine düşüyor haklı olarak.

Dikkat edin, soyulmayın!

Not: Böyle haksız kazanç ile alakası olmayan, ciddi, dürüst marketleri tenzih ediyoruz.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol