Aykır’a Kılıç ve Sarı da eşlik ederken, üç kıymetli basın mensubunun oluşturduğu müzik gurubu, deyim yerinde ise misafirlere müzik ziyafeti çektiler.
Üç genç yetenek, usta müzik guruplarına taş çıkartacak kadar müthiş performans gösterdiler, konukların da ilgisini çekmek yana, takdirini kazandılar.

Yemek ve üstüne alınan müzikten sonra, yine Dr.Ahmet Hakan Bayazıt tarafından misafirlere tatlı ikram edildi, “Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım, en kötü günümüz böyle olsun!” temennisinde bulundular ve bu ziyafet ortamını hazırlayan, organize eden Nalbantbaşı ve Bayazıt’a teşekkür ettiler.
TRT Kahramanmaraş Temsilcisi Nalbantbaşı, basın adına dayanışmanın en güzel örneği olan bu buluşmaların, ilerleyen günlerde de süreceğini, bu ziyafetlerin alışkanlık ve gelenek haline geleceğini söyledi.
MMM'deki balık ve müzik ziyafetine, katılanlar arasında, Valilik Basın Müdürü Halit Uğur, Kipaş Holding A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Sedat Kazancı, KMESOB basın çalışanı Serkan Çolak, İHA Kahramanmaraş Temsilcisi Yusuf Taş, Anadolu Ajansı Kahramanmaraş muhabiri Ersoy Sevinç, Manşet Gazetesi muhabirlerinden Mustafa Kılıç, Cebrail Sarı, Flash Haber gazetesi sahibi Gökhan Şahin, Tarafsız Saha sunucusu Mustafa Aykır, yemek ziyafetini veren Dr.Ahmet Hakan Bayazıt, renk kattılar.










