Öne Çıkanlar 5 KİLO ESRAR YAKALANDI Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun SURİYELİ ÇOCUKLARA TİYATRO ŞENLİĞİ TAKIMDA KALICI OLMAK İSTİYORUM ÇAĞRAŞ

Bu haber kez okundu.

MARAŞ MEDYA MERKEZİNDE BALIK ve MÜZİK ZİYAFETİ
 TRT Kahramanmaraş Temsilcisi Fatih Nalbantbaşı’na ait Maraş Medya Merkezi müdavimlerinden Dr.Ahmet Hakan Bayazıt tarafından basın mensuplarına ikram edilen balıklar büyük bir iştahla mideye indirilirken, MMM’nin usta spor yorumcusu Mustafa Aykır ile Manşet Gazetesi acar ve delikanlı muhabirlerinden Mustafa Kılıç ve Cebrail Sarı’nın müzik ziyafeti, balık üstüne gelen ikinci ziyafet oldu.

Aykır’a Kılıç ve Sarı da eşlik ederken, üç kıymetli basın mensubunun oluşturduğu müzik gurubu, deyim yerinde ise misafirlere müzik ziyafeti çektiler.

Üç genç yetenek, usta müzik guruplarına taş çıkartacak kadar müthiş performans gösterdiler, konukların da ilgisini çekmek yana, takdirini kazandılar.


Yemek ve üstüne alınan müzikten sonra, yine Dr.Ahmet Hakan Bayazıt tarafından misafirlere tatlı ikram edildi, “Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım, en kötü günümüz böyle olsun!” temennisinde bulundular ve bu ziyafet ortamını hazırlayan, organize eden Nalbantbaşı ve Bayazıt’a teşekkür ettiler.

TRT Kahramanmaraş Temsilcisi Nalbantbaşı, basın adına dayanışmanın en güzel örneği olan bu buluşmaların, ilerleyen günlerde de süreceğini, bu ziyafetlerin alışkanlık ve gelenek haline geleceğini söyledi.
MMM'deki balık ve müzik ziyafetine, katılanlar arasında, Valilik Basın Müdürü Halit Uğur, Kipaş Holding A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Sedat Kazancı, KMESOB basın çalışanı Serkan Çolak, İHA Kahramanmaraş Temsilcisi Yusuf Taş, Anadolu Ajansı Kahramanmaraş muhabiri Ersoy Sevinç, Manşet Gazetesi muhabirlerinden Mustafa Kılıç, Cebrail Sarı, Flash Haber gazetesi sahibi Gökhan Şahin, Tarafsız Saha sunucusu Mustafa Aykır, yemek ziyafetini veren Dr.Ahmet Hakan Bayazıt, renk kattılar.










Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol