Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KUZEY PARK GEÇİCİ ESNAF ÇARŞISI TAMAMLANIYOR

Şehirde ticari hayatın canlanması ve esnafların faaliyetlerine başlaması noktasında kamu kurum ve kuruluşları ve belediyelerin de destekleriyle şehre yeni geçici iş yerleri kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Kuzey Park’a inşa ettiği geçici esnaf çarşısında sona geldi. Alanda alt ve üstyapı çalışmalarının ardından her bir 30 metrekarelik 24 prefabrik iş yerinin kurulumu da tamamlanmak üzere. İş yerlerinin kısa süre içerisinde hizmete hazır hale getirilmesinin ardından bölgede ticari faaliyetler başlayacak.

KISA SÜRE İÇERİSİNDE HİZMETE ALINACAK

Kuzey Park Geçici Esnaf Çarşısı’nın bölgede ticaretin canlanması açısından çok önemli olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimizde ticaretin canlanması ve esnaflarımızın faaliyetlerine başlaması noktasında geçici çarşılarımızın kurulumu sürüyor. Tamamlanan çarşılarımızda esnaflarımız faaliyetlerine başladı. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de Kuzey Park’a her biri 30 metrekarelik 24 prefabrik iş yerinden oluşan geçici çarşı inşa ediyoruz. İş yerlerimizin kurulumu tamamlanmak üzere. İnşallah kısa süre içerisinde geçici çarşımızı hizmete alacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol