Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KUYBU,
 Ahmet Kuybu yaptığı açıklamada, büyük bir gayretle, gece gündüz Kahramanmaraş'ın asayişin temini için hizmet eden polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü yürekten kutladığını belirtti.

Gücünü milletten ve kanunlardan alan polisin, zor ve hassas görevinin bilincinde daima canla başla, fedakârca hizmet ederek huzurun ve güvenin simgesi olduğunu ifade eden Kuybu şunları kaydetti: "Bir yandan milletimizin sevgisini, güvenini ve desteğini alarak toplumla bütünleşen polisimiz, diğer yandan da modern araç ve gereçlerle donatılmış, yüksek bir teknolojik alt yapıya sahip, modern bir teşkilat konumuna gelmiştir. Vazifesini layıkıyla yerine getiren polis teşkilatımızın başta İl Emniyet Müdürümüz Metin Aşık'ın nezdinde bütün emniyet mensuplarına, aileleriyle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyor, kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol