Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

ESENLİK MARKET KAZANDIRIYOR
 Esenlik Market Bineveler şubesindeki çekiliş öncesi, Malatya’dan özel olarak getirtilen mehteran takımının milli ve manevi duyguları kabartan müzikleri öncesinde, sunucunun bazı müşterileri davet ederek yaptığı bul getir, al götür çekilişinde hediye kazananlara marketten hediyeler verdi, bu kısa çekiliş ardından konuşan Esenlik Marketler Genel Müdürü Hulusi Boyraz, gittikleri her yere enerji ve sinerji götürdüklerini, hedeflerinin ise kaliteyi ucuza satmak olduğunu söyledi.



Hulusi Boyraz
yaptığı konuşmada, “İlk mücadelemiz, ilk düşüncemiz kalite. Esenlik olarak kazandığımızı yine müşterilerimizle paylaşıyoruz. Bu bizim ilkemiz. Çünkü Esenlik marketler bir kalite bütünüdür. Bu bakımdan bölgesel bir güç olarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi ve kura çekilişinde hediye kazanan müşterilerini tebrik etti.


Kahramanmaraş birinci noter vekili Abdullah Görür nezaretinde yapılan kura çekilişinde 2012 model arabanın talihlisi 11.368 numaralı talihli Ahmet Fedakar oldu.

Firmanın müdürlerinden olan Osman Furkan’ın çektiği kura sonucu araba sahibi olan Ahmet Fedakar’a yine ulaşan ve tebrik eden de Osman Furkan oldu, hayırlı olsun  dileğinde bulundu.


11.865 müşteri kupunun satıldığı, ancak geçerli olan ve kuraya katılmaya hak kazanan bilet sayısı 10.765 olurken, Esenlik Marketler müşterileri hediye çekiliş kampanyasına büyük ilgi gösterdiler.


Çekiliş kampanyasına marketler genel müdürü Hulusi Boyraz yanında, Osman Furkan, Müsiad Başkanı Ali Cilve, Abdulhamit Han Camii İmamı Ömer Faruk Şirikçi ile çok sayıda market müşterisi katıldı.







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol