Öne Çıkanlar İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. MURAT COŞKUN DR. NİMET YILMAZ GÖREVE BAŞLADI SÜFYAN EMİROĞLU İMDADIMIZA İTFAİYE YETİŞTİ İLK SÜRPRİZ FIRAT GÖRGELDEN

Bu haber kez okundu.

DONDURMA, KÜLAH VE KOLTUK!

 Dondurma sektöründe yıldızı parlayan, dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin her yerinde şubeleri ve ürünleri bulunan Kervan@Alpedo, yine farkını ortaya koydu, yeni tasarım dondurma külahlı koltukları ile ilgi çekmeye başladı.

Özellikle büyük küçük herkesin dikkatini ve ilgisini çeken dondurma külahlı koltuklarda oturmak, resim çektirmek isteyen vatandaşlar, bu tarz koltuğu çok sevdiklerini söylerken, Kervan@Alpedo Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, tasarımın kendisine ait olduğunu belirterek, “Dondurma ile özdeşleşen kentimizde hem ürün konseptinde, hem de hizmet sektöründe farklı bir konumda iken, şehrimize ve dünyaya mal olmuş dondurmamızı temsili anlamda da olsa tanıtmak adına külahlı koltuk yapmak geçti içimden. Fikrimi açıkladığım firma da ilginç buldu,  gördüğünüz gibi tasarımıyla, şık görünmüşü ile insanların ilgisini çekiyor” diye konuştu.

Kahvaltı veya yemek yanında özel günler için tercih ettikleri Kervanahan’ı ziyaretlerinde dondurma külahından koltuklara oturan insanları gördükçe mutlu olduğunun altını çizen Kervancıoğlu, “Her şey şehrimiz, markamız ve güzel ülkemiz için” cümlesini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
DONDURMAKÜLAH VE KOLTUK!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol