Öne Çıkanlar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Goalball Takımı Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı BİZ BU ÜLKENİN TEK BİR TAŞI İÇİN GEREKİRSE CANIMIZI VERİRİZ TANIDIR VE GEDEMENLİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi
banner1597

Bu haber kez okundu.

DENİZKENT’TE SABAH ÇORBASI
 Denizkent D blok sakinlerinin her ay bir evde bir araya gelerek, hem blokun ve sitenin sorunlarını konuşmak, hem günlük yorgunlukları ve stresleri bir kenara bırakmak,  hem de komşuluk ilişkilerini güçlendirmek adına çiğköfte akşamları düzenlenirken, kaynaşmanın ve birlikteliğin en güzel örneği bir başka gelenek olan kar üzerinde kebap partisi olmuştur.

Bu kez de, D Blok yöneticisi Emrah Tuğrul ile D blokun onursal yöneticisi Mehmet Kuzu işbirliğinde, apartman sakinlerine ekşili çorba (çok da lezzetli olmuştu) ve çay ikramında bulundular. Bayanlar oturdu, erkekler eşlerine servis yaptı, Kuzu da çok aşçılara ve bayanlara taş çıkarttı, bir kazan ekşili çorba kapış kapış gitti.

KUZU, KENDİ ELLERİYLE PİŞİRDİ

Ortamların ve blokun en şen-şakrak adamı, bir koltuğa birkaç karpuz birden sığdırmayı başaran Mehmet Kuzu ve yönetici Emrah Tuğrul, ekşili çorba ikramı ardından bu kez de çay dağıttılar kendi elleriyle.

Esprinin yanında, apartmanın sorunlarının da konuşulduğu ekşili çorba ve çay ikramı sırasında blokun ve sitenin sorunları da masaya yatırılırken, bu ikram ve dayanışma geleneğini sürdüren D blok sakinlerine gıpta ediliyor.

“Komşuluk ilişkilerinin bittiği, en yakınlarının bile neredeyse birbirine selam vermekten imtina ettiği günümüzde, D blok yönetici ve sakinlerinin dayanışması, güç birliği, doğrusu örnek bir davranış!” diyen çevre sakinleri, bu davranışın örnek olmasını istediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol