banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ

Bu haber kez okundu.

ÇÖZÜME ORTAK OLALIM
 7 Şubat Perşembe günü, Emniyet Müdürlüğü yemekhanesinde, bu kez de Başkanlığını Bahaddin Uylukçu’nun yaptığı yaklaşık olarak 250 üyesi bulunan Elektrik Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Temsilcisi üyeleri ile bir araya gelindi, kahvaltılı birliktelikte karşılıklı istişareler, düşünceler, öneriler masaya yatırılırken, Emniyet Müdürü Metin Aşık, basın mensuplarının huzur çalıştayına ilişkin sorularını da cevaplandırdı.



Toplantı tanışma faslı ile başlarken Metin Aşık, “Her toplumun yaşam standardı ve değer yargıları ile algıları farklı olunca, mevzuat aynı olsa da beklentiler ve algılar da farklı olabiliyor. Bizler sorunlara çözüm bulma noktasında buradayız. İstiyoruz ki çözüme ve sorunlara ortak olalım, karşılıklı diyaloglarla beklentilere cevap verelim” dedi.

HIRSIZLIK OLAYLARI AZALDI

Alınan tedbirler, vatandaşlarla kurulan sağlıklı diyalog sayesinde kentte yaşanan hırsızlık olaylarının azaldığına dikkat çeken Metin Aşık, bunların sorumlulukları p aylaşmanın sonucu ortaya çıktığını belirterek, “Bize sık gelen şikayetler oluyordu, insanlar evleri yanındaki parklarda yaşananlardan şikayetçiydi, rahatsızdı. Önüne geçiyoruz, ki azaldı zaten”  diye  konuştu, trafikle ilgili yakınmaların önüne geçebilmek için de toplum bilincinin yerine gelmesini, fiziki  düzenlemelerin gerekliliğini kaydetti.

Kahramanmaraş Elektrik Mühendisleri Odası temsilcilerini dinleyen Metin Aşık, sağlanan birlikteliklerle kendilerinin de geliştiğine vurgu yaptı, halkın can ve mal güvenliği için hiçbir şeyden fedakarlık yapmayacaklarını söyleyerek sözlerine nokta koydu.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol