Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BELEDİYENİN TOPLU TAŞIMA GÜCÜ
Sosyal belediyecilik kadar teknik belediyecilikte de kendini ispat eden,  bu sebeple araç parkını her geçen gün zenginleştiren Belediye, şimdi de toplu taşımadaki sıkıntıların giderilmesi, daha rahat ve güvenli bir toplu taşımacılık hizmeti için 7 yeni otobüsü Kahramanmaraş’a getirdi.

Belediye önünde sergilenen, vatandaşların da takdir ve beğenisini kazanan OTOKAR marka, Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne teslim edilecek olan otobüslerin, en kısa zamanda kent içi toplu taşımacılık hizmetine girmesi bekleniyor.

Bu otobüslerin devreye ve hizmete girmesi ardından, her geçen gün büyüyen, nüfusu artan Kahramanmaraş’a bir parti daha otobüsün geleceği söyleniyor.

Otobüsleri beğenen vatandaşlar da, Başkan Poyraz’a teşekkür edip, “Daha kaliteli, daha güvenli toplu taşıma için bu otobüsler can simidi gibi geldi. Başkan Poyraz’a teşekkür ederiz” dediler.









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol