banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KUYBU “VİCDAN MUHASEBESİ VE KALP SORGULAMASI İÇİN İYİ BİR FIRSAT”

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “Bu mübarek gecede dargınlıkları unutmalı, nefsimizle yüzleşip hata ve günahlarımız için Yüce Allah'ımızdan af dilemeliyiz.” Dedi.

Başkan Kuybu mesajında, Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan Berat Gecesinin tüm İslam âlemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi.

TESK Yönetim Kurulu üyesi ve Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, mesajında şu ifadelere yer verdi "İslam âlemi olarak Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan mübarek Berat Kandiline kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Unutmayalım ki tövbe kendini bulma ve bilmenin, gönlü arındırmanın en güzel yoludur.

Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden Berat Kandilini vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, kırgınlıklara son vererek insanların mutluluğu için dua etmeliyiz.

Vicdan muhasebesi ve kalp sorgulaması için iyi bir fırsat olacak en güzel cümlelerin en kalbi duygularla Rabbimize ulaştırıldığı, sevgi ve tüm iyiliklerin sınırsız bir şekilde isteneceği bu gece,  ülkemize ve tüm İslam âlemine kutlu olsun. Bu mübarek gecede dargınlıkları unutmalı, nefsimizle yüzleşip hata ve günahlarımız için Yüce Allah'ımızdan af dilemeliyiz.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol