Öne Çıkanlar HAZAL BU KEZ ATATÜRK PARKINDA GERÇEKLEŞTİ. DİN VE ŞİDDET KONULU KONFERANS aile büyükleri 92 yaşındaki Şerife Nineyi kaybetmenin acısını yaşıyor. GÖKSUN TAZİYE EVİNE KAVUŞUYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KANBUR: ODAMIZ VE ESNAFIMIZ İÇİN DE DUA EDEREK GEÇİRELİM

BAŞKAN ERDAL KANBUR: "BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAHA DA GÜÇLENSİN"

Başkan ve Başkan Adayı Erdal Kanbur, yayımladığı mesajında, “Miraç Kandili, müminler için büyük bir manevi fırsattır. Bu mübarek gece, bizlere Allah’a daha yakın olma, kalplerimizi arındırma ve birbirimize daha sıkı sarılma zamanıdır. Bu vesileyle tüm esnaflarımızın, Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili'ni kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.

PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN GENEL KURUL İÇİN ÇAĞRI

Kanbur, aynı zamanda Pazar günü gerçekleştirilecek olan olağan genel kurul toplantısına tüm üyelerini davet etti. “Odamızın geleceği için önemli bir gün olacak. Bu dönemde, üyelerimizin sesine kulak vererek, daha güçlü bir odanın temellerini atmak için hep birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Pazar günü yapılacak olan seçimli olağan genel kurulumuzda tüm üyelerimizi aramızda görmek istiyorum” diyen Başkan Kanbur, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

KAHRAMANMARAŞ ESNAFI İÇİN YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Lokantacılar, kebapçılar ve pastaneciler için önemli bir dönem başlıyor. Erdal Kanbur, esnafın daha verimli ve güçlü bir yapıya kavuşması için çalışmalara hız vereceklerini belirterek, “Odamızı daha güçlü bir hale getirebilmek için hep birlikte el birliğiyle çalışacağız. Bu geceyi, sadece kendimiz için değil, odamız ve esnafımız için de dua ederek geçirelim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol