Öne Çıkanlar HAZAL BU KEZ ATATÜRK PARKINDA GERÇEKLEŞTİ. aile büyükleri 92 yaşındaki Şerife Nineyi kaybetmenin acısını yaşıyor. DİN VE ŞİDDET KONULU KONFERANS GÖKSUN TAZİYE EVİNE KAVUŞUYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN EBRU KAYA: BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

EBRU KAYA'DAN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMASI

Miraç Kandili'nin, Müslümanlar için çok özel bir gece olduğunu belirten Başkan Ebru Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Değerli eczacılarımız, Kahramanmaraşlı hemşehrilerim ve tüm Müslümanların Miraç Kandili'ni kutluyor, bu mübarek gecenin ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Miraç, sadece bir gece değil, aynı zamanda bizlere inanç, azim ve sabırla yola devam etmenin önemini hatırlatan, birlik ve beraberliği pekiştiren bir fırsattır."

ECZACILARA ÖVGÜ VE TEŞEKKÜR

Başkan Kaya, eczacıların sağlık hizmetlerinin en önemli parçası olduğunu vurgulayarak, "Eczacılar, sadece ilaç temin etmekle kalmaz, aynı zamanda halkımızın sağlıklı yaşamını destekleyen, toplumun her kesimine rehberlik eden önemli sağlık profesyonelleridir. Bu vesileyle tüm eczacılarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol