banner1572
Öne Çıkanlar DULKADİROĞLU EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI SÜFYAN EMİROĞLU ÜNİVERSİTE SOKAĞINDA GÜLLER AÇTI mustafa hakan guvençer fatih ertaş

Bu haber kez okundu.

BAKAN KURUM, KAHRAMANMARAŞ’TA

BAKAN KURUM, KAHRAMANMARAŞ’TA

 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirdiği incelemelerde şehrin son durumu hakkında bilgi verdi.

Kurum, şehre şu ana kadar yaklaşık 28 bin yeni konut ve işyerinin hizmete alındığını belirtti.

Hedeflerinin 2025 yılı sonuna kadar toplamda 74 bin konut ve iş yerinin teslimini gerçekleştirmek olduğunu kaydeden Kurum, şehrin çehresini değiştirmek amacıyla yürütülen çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Ayrıca, geçmişin ruhunu yaşatmaya ve geleceğe ilham vermeye devam eden Kapalı Çarşı’nın restorasyon çalışmalarına devam edildiğini ifade eden Bakan Kurum, Demirciler ve Kasaplar Çarşısı projelerinin de ihya edildiğini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1413

banner1560

banner1574

banner1575