Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

ARAÇ KASKO SİGORTASI GENEL ŞARTLARINDAKİ  DEĞİŞİKLİKLER İLE YENİ KASKO ÜRÜN TANIMI!
 * Dar Kasko: Ana teminat gruplarından bir kısmı için teminatın verildiği üründür.

* Kasko: Ana teminat gruplarının tamamı için teminatın verildiği üründür.

* Genişletilmiş Kasko: Ana teminat gruplarının tamamı ve genel şartlarda belirtilen ek teminatlardan bir kısmı için teminatın verildiği üründür.

* Tam Kasko: Ana teminat gruplarının ve genel şartlarda belirtilen ek teminatların tamamı için teminatın verildiği üründür.

YASAL ZORUNLULUK VAR!

Yukarıda belirtilmiş olan tüm değişikliklerle ilgili sistemsel çalışmalar devam etmekte olup 01 Nisan 2013 tarihinden itibaren, düzenlenecek tüm kasko poliçelerinin, yeni Kasko Sigortası Genel Şartları ve Kasko Sigortası poliçe şablonu ile uyumlu hale gelmesi sağlanmış olacaktır” denilmektedir.

“Sigortalatmak başka, ERGO’latmak başka!” diyen Korkmaz Sigortacılık Genel Müdürü Koray Korkmaz, 01 Nisan 2013 tarihinden itibaren tanzim edilecek yenileme – yeni iş tüm kasko poliçelerinin sigortalı şahıs veya sigortalı tüzel kişi imza yetkilisi tarafından imzalanmasının yasal zorunluluk olduğunu söyledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol