banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AGİD BAYAN KOMİSYONU VE KALİDA ZİYARETİ
 KALİDA Bayan Komisyonu Başkanı Z. Betül Kayserili ve Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Yüzübenli’nin karşıladığı; Hatice Şahin, Arzu Göktepe, Zehiye Karaarslan, Dr. Hatun Çiçek, Fahriye Ayhan, Rabia Ülkü Uçar, Zeynep Kırılmış, Emine Kaya ve Sema Gündüz’den oluşan AGİD’li bayanlar, Kahramanmaraş’ın tarihi ve kültürel yerlerini de gezme fırsatı buldu.

AGİD Bayan Komisyonu Başkanı Hatice Şahin’in dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdiği görüşmede, birlikte faaliyetler yapılabileceği fikri de ortaya çıktı. İlk olarak  Nevres Tekstil ziyaret edildi. Burada firma yetkilileri ile görüşen AGİD’li bayanlar kumaşın dokunması ve boyanma işlemini de yerinde görmüş oldular. Lale Eğitim ve Kültür Derneği’ni de (Lale-Der) ziyaret eden AGİD’li bayanlar, Başkan Gökçe Özbek’ten faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar. Daha sonra, Nakkaş geleneksel el işleri yapan Nakkaş Evi sahibi Sıdıka Gürkan tarafından ağırlanan bayanlar, Saften Metal Toptan satış Mağazası’nı da ziyaret ettiler.


KALİDA tarafından çok iyi ağırlandıklarını ifade eden AGİD Bayan Komisyonu Başkanı Hatice Şahin, Kahramanmaraşlı bayanları ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade ederek, Adana’ya davet etti.

 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol