Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

23 NİSAN BAYRAMI ÖZEL SANKO OKULLARI ’NDA COŞKUYLA KUTLANDI
 Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde yapılan tören ve kutlamalara, Karabağ’dan misafir öğrenciler de katıldı. Karabağ’ın geleneksel oyunu ilgiyle izlendi. 

Törende açılış konuşması yapan Özel Sanko İlkokulu – Ortaokulu Müdürü Handan Şahintaş,  “23 Nisan 1920’de TBMM açılmış ve ulusal bağımsızlığımız tüm dünyaya ilan edilmiştir. Bugün, ulusal egemenliğimizin ve çocuklarımızın bayramı olarak iki bayramı bir arada kutlamaktayız” dedi. 

Atatürk’ün, Cumhuriyet’in gelece ğini gençlere ve yarının çocuklarına emanet edecek kadar onlara güvendiğini ve bu günü bayram olarak ilan ettiğini vurgulayan Şahintaş,  öğrencilere çalışan, düşünen, insanı ve vatanı seven gençler olarak yetişmelerinin bu mirasa sahip çıkmanın önemli bir yolu olduğunu söyledi. 
Öğrenciler salonda yapılan program öncesi bayrak flama ve bando takımı önderliğinde ve öğretmenlerinin e şliğinde okulun etrafında kortej yürüyüşü yaptı. 

Programda sunulan Gaziantep yöresi halk oyunları, çocuk korosu, şemsiye ve pantomim gösterisi, palyoça, parmak çocuk kuklası, Azeri dansı, Anasınıfları dans gösterisi, piyano resitali ve cup game adlı oyunda öğrencilerin performansı büyük alkış aldı. 
Öğrenciler daha sonra, spor salonunda yıl içinde öğrendikleri figürlerden oluşan jimnastik gösterisi sergiledi. Kutlamalar ortaokul orkestrası dinletisi ile sona erdi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol