banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BÜYÜYEN TÜRKİYE, GÜÇLENEN KADINLA MÜMKÜN!
 Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, Demokrasinin vazgeçilmez unsuru sivil toplum örgütlerinden biri olan AK Parti Kadın Kolları; 3 milyonu aşan üye sayısı ile kadınların aile, iş ve sosyal hayatta daha etkin rol alması için faaliyet göstermekte olduğuna dikkat çekerek, Evet; kadınlarımız, artık hayatın her alanında maruz kaldıkları haksızlıklar karşısında yalnız değil. Devletin bütün kurumları, sivil toplum kuruluşları ve basınımız; kadın hakları konusunda daha bilinçli.

Kadınların ekonomik, toplumsal, kültürel ve siyasal hayatta karşılaştıkları engellerin ortadan kaldırılması, demokrasimizi daha da güçlendirecektir.

Bize düşen ülkemiz kadınının elde ettiği hakları sonuna kadar koruyup, geliştirerek; daha da ilerilere taşımaktır. Çünkü, gelecek nesillere güçlü bir medeniyet bırakmak kadın-erkek her ferdin ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşünceler ile başta hemşehrilerim olmak üzere dünya kadınlarının “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol