KAHRAMANMARAŞSPOR’A 7.500 FORMA İLE MADO’DAN DESTEK

SPOR

Moderatörlüğünü 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın yaptığı “50. Yılda Hedef 46 Bin Forma Kampanyası” tanıtım gecesinde adeta tarih yazılırken, Yaşar Pastanesi 7.500 forma satın alarak takdir topladı

Dondurmanın başkenti Kahramanmaraş’ta, kırmızı beyazlı takımın kuruluşunun 50. Yılında 46 bin forma satış kampanyasına katkı amacıyla destek verenlerden biri de MADO oldu, 7.500 forma satın aldı.

MADO YİNE BÜYÜKLÜĞÜNÜ ORTAYA KOYDU

Dondurmada dünya markası haline gelen MADO, diğer adıyla Yaşar Pastanesi, 7.500 forma ile takımın gelirine destek verirken, yönetim kurulu üyesi Erdal Kanbur, her zaman takımlarının yanında yer alacaklarını, gerekli destekleri vereceklerini söyledi.

Yaşar Pastanesi Müdürü Sırrı Yanık ise satış ve alım kısmında gücünü ortaya koydu, MADO adına 7.500 forma alarak takıma en büyük desteği veren firmalar@markalar arasında yer aldı. Yanık, kulübe verdikleri destek yanında, firmasının katkısı ile de gurur duyduğunu belirtti.

HEDEF 46 BİN İDİ, 80 BİN’E ÇIKTI

Bazı açılış ve ziyaretler için şehrimize gelen, bugün de oynanacak olan Kahramanmaraşspor-Kardemir Karabükspor maçını izleyecek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın da büyük gayretleri sonucu, kırmızı beyazlı takıma gönül veren yüzlerce, binlerce taraftar, gönüllü vatandaş ve işadamlarının desteği satışları patlama noktasına getirdi. Ve kampanyanın başlamasından bu yana değil 46 bin, 80 bin forma satışı gerçekleşti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.