PROF. DR. DAVUTOĞLU’NUN SELAMI VAR, SİZE ÜCRETSİZ MASKE GÖNDERDİ

SİYASET

Siyasi yaşamın yeni partilerinden, geçmiş dönemde Dışişleri Bakanlığı ve Başbakanlık yapan, yeni dönemde, yeni bir anlayış ile kendi partisi Gelecek Partisini kuran Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun selamı ile vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıldı.

Ulu cami civarında, vatandaşlara, esnaflara ücretsizi dağıtılan maskeler,  vatandaşlar tarafından kapış kapış alınırken, maske dağıtımına refakat eden Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kabakçı, il Sekreteri Ayşegül Uğurlu ve 7 kişilik ekip, “Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun sizlere selamı ve hediyesi var!” denilerek dağıtılan maskeler, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, vatandaşları maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda uyarırken, halktan gördükleri ilgi ve vatandaşın memnuniyeti yanında, partilerine olan teveccühün her geçen gün arttığını belirtirken, sürekli sahada olduklarını, insanların acılı ve mutlu günlerinde yanlarında olduklarını da sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.