Dünkü basın toplantısında, Kahramanmaraşspor için, yani 2. Ligde top koşturan kırmızı beyazlı takımımız için ‘Kahramanmaraşspor bu şehrin değeridir’ demişti.
Sen de öyle başkanım, sen de… Tıpkı sayın Mahir Ünal gibi…
Dün, basın toplantısı için arandığımda, yeni gelişmelerin, yeni projelerin olabileceğine dair güçlü hisler vardı içimde. Bir kere, forma satışı beklenenin de üzerinde gerçekleşmiş, hedef 46 bin iken, bu rakam 80 binlere dayanmış, rekor kırılmıştı.
Bu satışta, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız sayın Mahir Ünal’ın büyük emeğini, çabasını inkar edemiyoruz. Üstelik de geçen hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynanan Kahramanmaraşspor-Karabükspor maçını da izlemiş, haliyle siyasiler, bürokrasiler ve belediye başkanları da kerhen de olsa maçı izlemeye bir zahmet gelmişlerdi. Olsun, mesele sahiplenmekti.
Emeği geçenleri kutluyorum.
*
Gelelim dünkü basın toplantısına…
Herkes satıştan elde edilen gelirin nereye, kime yatırıldığını, yatırılacağını merak ediyordu. Merak etmeyin. Para emin ellerde, direkt bankaya açılan hesaba geçirildi, aktarıldı. Lakin art niyetli dış güçler, yabancı mihraklar, (ki muhtemelen Tramp da bu işin içinde!!!) amaç ve hedef saptırırken, inancım odur ki, Kahramanmaraşspor, Başkan Fatih Ceyhan döneminde, ki 6 senedir bu takımın başında, her şey emin ellerde. Güvende. Parası da, pulu da, yönetimi de…
Delikanlı adamdır Başkan sayın Fatih Ceyhan. Mert adamdır, siyaseti ile ticareti ile dürüst işadamıdır, kaliteli kulüp başkanıdır. İnanın, takımın delikli kuruşuna tenezzül etmez. İhtiyacı da yok Allah’a şükür. Zaten kendisi tekstilci, bir servet sahibi. O’na kefilim.
*
Evet, takım şimdi dernekleşemeye doğru gidiyor. Start verildi. Forma satışı devam edecek. Taa ki 12 Şubat Kurtuluş Bayramına kadar. Malum, bu yıl düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlanacak. Takımın da 50. kuruluş yılı.
Hedeflerinde takımı üst bir lige çıkartmak var. Olur mu, olur. İnanmak gerekiyor. O inanıyor, biz de inanıyoruz. Ancak takım nedense sıfır puanlı Karabük karşısında döküldü, az daha 1-0’lık skoru koruyamıyor, beraberlik golünü yiyordu da Allah’tan düşündüğümüz gibi olmadı. Başkanın da dediği gibi rakibi küçümseme, o kadar protokol gelmiş, psikolojik olarak bir mental yorgunluk vardı üzerlerinde. Yoksa takımın, oyuncuların mali anlamda problemi yoktu.
*
Takım dernekleşmeye hazır. Çalışmaları başlattı sayın Ceyhan. En çok da güven veren yanı ile “bu iş menfaat meselesi değil, memleket meselesi “ derken ümit veriyor, güven veriyordu.
Bütün mesele inanmak. İnandığınız zaman tüm engeller yıkılacaktır.
Başkana, ekibine ve takıma başarılar diliyorum!