Geçtiğimiz hafta Ankara’da düzenlenen törenle AK Parti saflarına katılan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar VE Türkoğlu İlçe Belediye Başkanı Mehmet Karaca, partisinin Kahramanmaraş teşkilatı tarafından gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Vahit Kirişci, AK Parti İl Koordinatörü ve Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

KAHRAMANMARAŞ VE İLÇELERİNDEKİ ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda, kent genelinde yürütülen çalışmaların yanı sıra devam eden belediye hizmetleri ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar ile Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca da toplantıda ilçede sürdürülen çalışmalar ve gelecek dönemde gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarelerde bulundular.

Başkanlar Karaca ve Akpınar, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, Kahramanmaraş ve Dulkadiroğlu ile Türkoğlu'nun geleceği açısından birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın önemine dikkat çekti.

“ORTAK HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Başkan Mehmet Akpınar, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığımızda, İl Başkanımız Sn. Muhammed Burak Gül’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldık.

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanımız ve Milletvekilimiz Sn. Vahit Kirişci, İl Koordinatörümüz ve Kayseri Milletvekilimiz Sn. Şaban Çopuroğlu, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, belediye başkanlarımız, İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda şehrimiz ve ilçelerimizde yürütülen çalışmalar, devam eden hizmetler ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine değerlendirmelerde bulunduk.

Birlik, beraberlik ve ortak hedefler doğrultusunda Kahramanmaraş’ımız ve Dulkadiroğlu’muz için yapacağımız çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduğumuz toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

DULKADİROĞLU ve TÜRKOĞLU İÇİN YENİ DÖNEM MESAJI

BAŞKAN KAYIRAN: “8 MV. ŞEHRİN SORUNLARI İÇİN BİR ARAYA GELEMEDİLER”
BAŞKAN KAYIRAN: “8 MV. ŞEHRİN SORUNLARI İÇİN BİR ARAYA GELEMEDİLER”
İçeriği Görüntüle

AK Parti’ye katılmasının ardından teşkilat çalışmaları kapsamında ilk toplantılarından birine katılan Başkan Mehmet Akpınar ve Mehmet Karaca, Dulkadiroğlu Belediyesi ve Türkoğlu Belediyesinin önümüzdeki dönemde hayata geçireceği çalışmalar konusunda da değerlendirmelerde bulundular.

Toplantının, Kahramanmaraş genelinde belediyeler ile AK Parti teşkilatı arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi ve ortak hedeflerin belirlenmesi açısından önem taşıdığı belirtildi.