banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

YILMAZCAN; BAYRAM COŞKUSUNU EVDE YAŞAYALIM

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan yayınladığı mesajında tüm İslam dünyası ve hemşerilerinin Ramazan Bayramını kutladı. Özellikle Ramazan Bayramının yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştiren, gönüller arasında manevi dostluk ve kardeşlik köprüleri oluşturan mukaddes günler olduğunu belirten Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Koronavirüs Salgını nedeniyle asırlardır süren bir araya gelme ve bayramlaşma geleneğine bu bayram ara verildiğini hatırlattı. Bir araya gelmeme ve ziyaretler yapamamanın içlerindeki bayram coşkusunu eksiltmeyeceğini de anımsatan Yılmazcan; “önümüzdeki süreçte bir an önce olağan hayata geçmek için bu bayramı evde geçirmek zorundayız. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bilim Kurulu Üyelerimiz ve Sağlık Bakanlığımızın önerilerine uyduğumuz şekilde bu salgın günleri bir an önce bitecektir. Bu bayram evde kalıyoruz, iletişim araçlarıyla sevdiklerimizin bayramını kutluyoruz.” Dedi.

Bayramların, kırgınların ve dargınlıkların sona erdiği, millet olma şuurunun daha da güçlendiği müstesna günler olduğunu da belirten Yılmazcan; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olan, içinde bin aydan hayırlı Kadir Gecesi saklı olan, mübarek Ramazan ayının sonuna geldik. Mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlamaya hazırlanıyoruz. Bizi bu günlere ulaştıran Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bayramlarımız, geleneklerimiz ve göreneklerimizi yaşatmamıza vesile olan, içinde barındırdığı kardeşlik ve dostluk bağlarıyla bizleri asırlardır birbirimize bağlayan birleştirici bir güç olmuştur.” Diye konuştu.

Yılmazcan ayrıca bu vesile ile de tüm İslam dünyası ve hemşerilerinin de Ramazan Bayramını kutlayarak, bu salgından bir an önce kurtulmayı temenni etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol