banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU DOĞAL YAŞAM PARKI VATANDAŞLARIN GÖZDESİ

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin Yeşil Tepe Mahallesinde hizmete sunduğu Doğal Yaşam Parkı, Kahramanmaraşlı vatandaşların gözdesi oldu. Serin havası, şehir merkezine olan yakınlığıyla dikkat çeken Doğal Yaşam ve Mesire Alanı, içerisinde mini hayvanat bahçesiyle de dikkat çekiyor.
Doğal Yaşam ve Mesire Alanı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mesire alanına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Kahramanmaraş’ın eşsiz doğasını vatandaşlarla buluşturduklarını anlatan Başkan Okay, değerlendirmesinde şunları söyledi: “Daha önce atıl bir şekilde amacı dışında kullanılan bu alanları güzelleştirerek vatandaşlarımızla buluşturmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Yeşil alan konusuna çok büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda birçok proje ortaya koyduk. Bu projelerin başında da Dulkadiroğlu Doğal Yaşam ve Mesire Alanı gelmektedir. Bu alanımız vatandaşlarımız tarafından yoğun ziyaret edilmektedir. Özellikle sıcak havalarda mesire alanı dolup taşmaktadır. Vatandaşlarımızın bu ilgisi bizleri yeni projelere cesaretlendirmektedir.”
Mesire alanını ziyaret eden vatandaşlarda ortaya konulan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol