Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SİMYA KOLEJİ ÖNÜNE HIZ KESİCİ
 Can ve mal güvenliğinin her şeyden üstün olduğu günümüzde, trafiğin en yoğun olduğu bulvarlardan biri de SİMYA KOLEJİ önündeki Turgut Özal Bulvarı.

Bu okula her gün tamı tamamına 3 bin öğrenci giriş çıkış yapıyor. Ve bu öğrencileri de genellikle annelerinin kullandığı araçlar getiriyor. Oysa Tekerek tarafından 150 km. hızla bastırıp gelen araçlar, veliler ve öğrenciler için büyük tehlike oluştururken, okul yöneticileri ve veliler çocuklarının can güvenliğinden endişe etmeyi sürdürüyor.

Bunun yanında, Kolej’in hemen bitişiğindeki Gardiyan Okulu’na da refüjün kırılarak bir geçiş verilmesinin elzem olduğu fikri ağır basıyor. Zira, Gardiyana Okulu ve Koleje gelmek için dünyanın yolunu kat ediyor sürücüler.

KARANLIK, IŞIKLANDIRMA YETERSİZ!

Öte yandan bulvar üzerindeki ışıklandırmanın yetersiz oluşu, mesai sonrası havanın erken kararması yanında, karanlıkta gelip gitme zorunluluğu yaşayan veliler, öğrenciler, Akedaş tarafından yeterli aydınlatmanın sağlanması yönünde yardım istediler.

O kadar ki, okul önüne bir üst geçidin daha çok yakışacağını, muhtemel kazaları ve can kayıplarını önlemesi açısından büyük önem arz ettiğini belirten Kolej yetkilileri, veliler ve öğrenciler, yerel yönetimlerden destek beklediklerini sözlerine eklediler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol