banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÖNER: “GÜN BERABER YÜRÜME GÜNÜDÜR”
 Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Öner Basınla buluştu ve mazbatasını alarak Kahramanmaraş’lı ülkücülere seslendi: “Gün Beraber Yürüme Günüdür”

Sokakların suçlularla, yollarımızın teröristlerle, meydanlarımızın bölücülere teslim edildiği, Cumhuriyetimizin, milletimiz ve devletimizin küresel güçlerin tehdidi altında olduğu bir zamandayız. Yüreğimiz her ilçemiz Kahramanmaraş ve Türkiye için atmaktadır. Biz Türkiye’yiz Kahramanmaraş bizimdir, Türkiye bizimdir.

Bizim davamızda küçük görme, aşağılama, böbürlenme, ötekileştirme yoktur. Tüm insanlarımızı Allah’ın kutsal emaneti olarak görmekteyiz. Biz Sütçü İmam, Necip Fazıl kadar Maraşlıyız. Yeşilova, Meyremçil, yaylası kadar Andırınlıyız. Orçan ve İmalı dereleri kadar Türkoğlu’luyuz. Kartal Kaya ve Elif Ana kadar Pazarcıklıyız. Engizek Dağları kadar Çağlayanceritliyiz. Göksu nehri kadar Nurhaklıyız. Şifalı suları kadar Ekinözüyüz. Kömür suyu ve Terbüzek çayı kadar Göksunluyuz. Termik santralleri kadar Afşin-Elbistanlıyız. Tanrı Dağı kadar Türk, Hira dağı kadar Müslümanız.

Siyasetimiz tüm hemşerilerimizi kapsayacaktır. Hareketimiz ise bir vesile ile ayrı düşmüş gönlü üç hilalde kalan tüm ülkücüleri kucaklayacaktır. Buradan il başkanı olarak tüm dava arkadaşlarıma sesleniyorum. Gün birleşme günüdür. Gün Beraber yürüme günüdür. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Tek ses ve tek yürek olarak Kahramanmaraş’ta Milliyetçi Hareketi iktidara taşıma günüdür. Yürekten inanıyorum ki Pazar günü yapmış olduğumuz kongremizin sonucu Milliyetçi Hareketin Kahramanmaraş’ta geleceğin tarihi bir dönüm noktası olacaktır.

Önümüzde bir genel seçim bulunmaktadır. Herkese her aileye her ferde ulaşmaya çalışmalıyız. Sözlerime son verirken, Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere Tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor, hareketin Lideri Devlet Bahçeli’ye bağlılıklarımı bildiriyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu duygu ve düşüncelerle Hepinize başarılar diliyor en kalbi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” dedi

Haber/Fotoğraf: Ali Karaboğa



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol