banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 NERGİZ; “İŞ BAŞA DÜŞTÜ!”

30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı olan,  temposu, performansı ile dikkat çeken Neslihan Koca Nergiz, bu kez milletvekilliği için yola çıktı ve aday adayı olduğunu söyledi.

Parti binasındaki aday adaylık açıklamasında ilkin konuşan MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Türk-İslam tarihinde kadınlarının rolünün büyük olduğunu, kurtuluş savaşı ve günümüz dahil, Maraş’ın kurtuluşunda kadınların ortaya koyduğu cesareti, başarıyı kimsenin unutmayacağını belirterek, 30 Mart mahalli seçimlerinde belediye başkanı olan Nergiz’e başarılar diledi.

Milletvekili aday adayı Av. Nergiz ise, salonda bulunan partililerini selamladı, bu seçimin Türkiye’ye, devletimize, milletimize ve partilerine hayırlı olmasını niyaz eylerken, partililerin dua ve gayretleri ile iktidara yürüdüklerini müjdeledi.

Önce kendinden söz etti, mahalli seçimlerdeki çalışmaları ile partisinin oy oranının arttığını belirterek, bu seçimin çok şeye gebe olduğunu kaydetti, “Açık ve net söylüyorum, MHP’nin iktidarın birinci adayı ve en şanslısıdır. Bunu görmek için siyaset bilimcisi olmak gerekmiyor. Halkımızın teveccühü ve bugün genel merkezimizde ilimizi de ilçelerimizi de birbirinden kıymetli çok değerli şahsiyetlerin bizim yanımızda olduklarını görüyoruz. Bu Türkiye çapında milliyetçi hareket partisinin iktidara yürüdüğünün bir göstergesidir. Dava arkadaşlarımın MHP çatısı altında toplandıkları için aday adaylığı ve adaylıklarında başarılara diliyorum” dedi.

İCRA DAİRESİ SAYISININ ARTIŞI HAYRA ALAMET DEĞİL

Nergiz, “bu iktidarın artılarını ve eksilerini uzun uzun anlatmak yerine, ihanet sürecinden bahsetmeyeceğim. Parsel parsel yurt topraklarının yandaşlara özelleştirilmesini anlatmayacağım, ben bütün devlet dairelerinde ene mutlu türküm ibaresini kaldırdıklarından bahsetmeyeceğim. Ben bütün okullarımızda Türküm, doğruyum, çalışkanım andının kaldırıldığını söylemeyeceğim. Ben dış politikada kavgasız gürültüsüz dış politika yürütüyoruz diye övündükleri dış politikalarının iflas ettiğini bir tane dost devletimiz kalmadığını bahsetmeyeceğim” diye konuştu, her gün artan hayat pahalılığının garibanları vurduğunu dile getirdi, sözlerinin sonunda, son olarak da çok şeyi ifade eden şu dörtlüğü söyledi:

Düşürme, sahip ol bayrağına,

Türk İslam mührünü gel vur çağına,

Fitneyi fesadı yalanı götür,

Dök dökebilirsen iş başa düştü!

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol