Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ESENPINAR’IN BİRLİĞİ TOLLU’DAN YANA
  

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, milletin seferberliği ile oluşturdukları birliktelik sonucu, Mersin’de Hamit Tuna, Erdemli’de Mükerrem Tollu ortak aday olarak belirlendi. 10 yıllık hizmet anlayışı ile her kesim tarafından takdir gören Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, yeni projelerini görkemli bir toplantı ile tanıtmıştı. Bugün de projeleriyle ilgili bilgilendirme yapmak ve yeni fikirler almak üzere Esenpınarlı vatandaşlarla buluşan Tollu, ilçenin yeni dönemde daha güçlü yatırımlar alacağının altını çizdi.

AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu yaptığı değerlendirmede, “Bugün iktidar, yerel irade ve millet bir arada. Milletin, 81 ilde ve Yenikapı’da oluşturduğu bir ruhtur Cumhur İttifakı. Bu ruhun ortak adayı da Mersin’de Hamit Tuna, Erdemli’de Mükerrem Tollu Başkanımızdır. Duyuyoruz ki bazı koltuk sevdalıları, birlikten ve beraberlikten yana olmayan arkadaşlarımız, dedikodu yaymaya çalışıyorlarmış. Bizim derdimiz, memleket. Başkanımız iki gün önce projelerini açıkladı, bizde hükümet olarak desteğimizi en güzel şekilde vereceğiz. Başkanımızla birlikte ittifak olacağımızı bilmeden, bu kent için Organize Sanayi Bölgesi konusunda görüşmeler gerçekleştirmiştik. Buradan şu müjdeyi vermek isterim, Batısandal-Ağlıca-Karaahmetli altında bulunan 3000 dönümlük alanı sanayi bölgesi olarak işlettirdik, seçimden sonra inşallah çalışmalara başlayacağız. ” ifadelerine yer verirken MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, “31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçiminin memleketimize hayırlı olmasını dilerim. ‘Önce ülkem ve milletim, sonra ben ve partim’ diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, milletin takdiri ile bu birlikteliği oluşturmuştur. Cumhur İttifakı, bu ülkenin geleceğidir” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Tollu ise açıklamasında şu ifadelerin altını çizdi, “Büyükşehir süreci sıkıntılı bir süreçti çünkü birden bire coğrafyamız 62,5 kat büyüyor, nüfusumuz on kat artıyordu. Fakat biz; belediye mazeret üretme yeri değil, ağlama duvarı değil, zoru hemen imkânsızı zamanla başarırız düşüncesiyle çalıştık. Elimizin değmediği bir tek nokta kalmadı. Merkezi İdarenin muhteşem kaynakları, Büyükşehir’in desteği ve Erdemli’nin projeleri ile bu kez daha güçlü yatırımlar için huzurunuzdayız.  Biz neyi yapabileceksek onun sözünü veririz, verdiğimiz sözü de namusumuz belleyip geri adım atmayız. Proje kitapçığımızın altına imzamızı attık, bu kitapçık bizim senedimizdir. ” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol