Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ESKİ KOMŞULUKTAN ESER YOK ŞİMDİ
 Yunus Emre Mahallesi sınırları içerisindeki Nurcan Sitesinde, bir kahvaltı programında, site sakinleri ile bir araya gelen Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’ten önce konuşma yapan site sakinlerinden Hamamcı Nuri Altıparmak, bu şehirde herkesi, herkesin de kendisini tanıdığını söyleyerek, “Başkanımız Hanifi beyi 35 senedir tanırım ve onu çok başarılı bulurum, severim, kendisine başarılar diliyorum” dedi ve son olarak da site sakinlerine seslendi, “Emaneti sahibine teslim edin!” mesajını gönderdi.

Yine site sakinlerinden Gömlekçi Nuri adıyla bilinen Nuri Bertizlioğlu ise, Başkan Mahçiçek ile gurur duyduklarını ifadeyle, nazar değmesin diye site sakinleri adına bir nazar boncuğu hediye etti, Mahçiçek’i insan hayatını kolaylaştıran, ufku açık,  vizyon sahibi, sevilen ve başarılı başkan olarak tarif etti.

ESAS ÖVÜLMESİ GEREKEN SİZLERSİNİZ!

Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise, kahvaltıya geldikleri için size sakinlerine teşekkür etti, kendisi hakkında övücü sözlere sarf eden 2 Nuri’nin sözlerine atıfta bulunarak, “Asıl övülmesi gereken sizlersiniz. Bizleri misafir ettiniz, yürekten teşekkür ediyorum. Bu tür toplantılara birbirimizi görmemize vesile oluyor. Ne yazık ki eski komşuluk münasebetleri bugün yok. Komşular akşamları birbirlerine birer tabak yemek ikramında bulunurlardı. Biri etli yemek yerken, öbürüne başka yemek giderdi. İkramlaşma vardı, dayanışma vardı, güven vardı. hatta öyle ki komşusu bir yere giderken çocuğunu komşuya emanet ederdi. Bize düşen, komşuluk ilişkilerimizi güçlendirmek. Birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek. Biliyorsunuz, ülkemizin dört biryanı kuşatılmış durumda. Bizim bu birlik ve beraberliğimiz, art niyetli düşmanlara ve hainlere fırsat vermeyecektir” diye konuştu, son olarak da site sakinlerine; “İyi ki varsınız” ifadesini kullandı.

Nurcan Sitesindeki kahvaltı programına ayrıca Belediye Başkan Yardımcılarından Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Belediye üst düzey çalışanları, belediye meclis üyeleri ve Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Mehmet Oğuz ile eşite sakinleri katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol